Prijavite se za show ''Čapljina pleše'' koji počinje 14. srpnja

Čapljina, zvijezda, Čapljina pleše

Iako je 01.07.2010. okončana mogućnost prijavljivanja organizatori poručuju da vam daju još jednu priliku, tako da se možete i dalje prijaviti na broj telefona 063/170-674.

Tim povodom razgovarali smo i s jednom od irganizatorica ovoga natjecanja, Ivanom Erić, koja je za naš portal kazala: '' Sretna sam da se u našem gradu sve češće održavaju zbivanja u svrhu animiranja mladih, što je doista pohvalno, pogotovo u ljetnom razdoblju. Nakon projekta ''Čapljina traži zvijezdu'', na koji se prijavio veliki broj sudionika i koji je ''probudio'' Čapljinu, odlučili smo krenuti u projek ''Čapljina pleše''.

To je projekt koji će se uskoro realizirati i koji će uključiti sve one hrabre koji misle da imaju osjećaj za ritam i smiso za ples. Ovim putem želim dati podršku svima onima koji se žele prijaviti. Ono što je važno na ovom natjecanju je druženje, ples kao sportska aktivnost, veselje, ali naposljetku, slatko je kada najkreativniji i najtalentiraniji odnese titulu pobjednika. Imati ćemo goste iznenađenja, a pobjednika očekuje lijepa i vrijedna, zaslužena nagrada. Zahvaljujem se ovim putem Čapljinskom portalu što nam uvijek izađe u susret, te kao medijski pokrovitelj promovira naše projekte i grad Čapljinu. ''

Zdravko Jakiša | H. V. | ČA::portal