Potpora nogometašima i večer odlične zabave

HNK Čapljina, maja suput, Bogata tombola, Čapljina, Ferdinand Zovko, donatorska večer
Cilj je bio da se uz druženje prikupe određena sredstva za još bolji rad HNK Čapljina.
Na kraju je to bila večer glazbe i zabave u kojoj je ozračje dodatno "zapalila" uvijek raspoložena Maja Šuput sa svojim bendom jer su mnogi od sudionika bili na nogama i u plesnom zanosu.
Realizirana ideja

Cilj je bio da se uz druženje prikupe određena sredstva za još bolji rad HNK Čapljina. Da sve bude na visini zadatka, izvođenjem "Lijepe naše" Večer zabave i potpore otvorio je operni brand maestro Ferdinand Zovko, a skladbom o Hercegovini pridružio mu se mladi glazbeni umjetnik Nino Stojić sa svojim bendom. - Ova ideja je prisutna zadnjih nekoliko godina i evo uspjeli smo je pretvoriti u stvarnost. Svi koji ste večeras ovdje pokazali ste da vam je stalo do čapljinskog nogometa i sporta i da ste prijatelji našeg kluba. Želimo da ovakvo druženje postane i tradicija pa su pred nama i novi veliki projekti, istaknuo je u svom pozdravnom govoru predsjednik HNK Čapljina Danijel Jović i još jednom zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli ovu donatorsku večer. A kao glavna zvijezda večeri predstavljena je razigrana i atraktivna Maja Šuput koja je do dugo u noć pjevala svoje, ali i brojne druge hrvatske hitove.
Bogata tombola

U tom svom nastupu Maja je u nekoliko navrata dizala sve na noge u dvorani restorana "Astorija" u Tasovčićima kod Čapljine. Naravno, najzadovoljniji su bili u muškom dijelu publike pa su uz izlazak na plesni podij mnogi škljocali svojim mobitelima kako bi nakratko zabilježi bar djelić ozračja na Večeri zabave i potpore HNK Čapljina. - Uvijek ističem kako mi je posebno drago nastupati pred hercegovačkom publikom koja se uvijek zna lijepo opustiti i zabaviti, ali i pokazati da zna sve hitove koji se izvode. Naravno da me oduševila Čapljina i ovo večerašnje ozračje, istaknula je zgodna Maja Šuput. Na Večeri zabave priređena je i bogata tombola.

vecernji.ba