Kome smeta domoljubni grafit u Dračevu? Ceste federacije naredile uklanjanje!!!

Hercegovina, Udruga Mladih Sela Dračevo, dračevo, Udruga Mladih Sela Dračevo, grafit, dračevo, Udruga Mladih Sela Dračevo, grafit
...potvrdili su iz Cesta Federacije BiH za agenciju Patria.
Naveli su kako "ne ulaze u sadržaj poruke koja je ispisana", ali da grafit mora biti uklonjen jer je potporni zid u vlasništvu ove javne kompanije i nitko nije dobio dozvolu da ga koristi.

Ova oblast, navodi Patria, regulirana je i Zakonom o cestama FBiH u kojem stoji kako javnu cestu, između ostalog, čine i potporni i obloženi zid.

"Udruženje mladih Hercegovac, koji su autori grafita, tijekom dana će dobiti pismenu obavijest da uklone grafit, a već sutra naši inspektori će izaći i na teren", potvrdili su za Patriju iz Cesta Federacije Bosne i Hercegovine.

Naime, mladi iz Udruženja Hercegovac iscrtali su grafit na potpornom zidu pokraj magistralne cesta M17, u mjestu Dračevo kod Čapljine, na raskrižju za Neum (Svitava), a na njemu piše: Uzalud heroji povijest pišu, kad nađu se oni što istinu brišu. Herceg Bosna sinove je dala, a danas joj nema ni riječi hvala!".

Gospodo iz cesta Federacije na koliko vaših potpornih zidova uz prometnice stoje poruke i grafiti, a do danas niste naredili njihovo uklanjanje???