Ivana Marić : U novoj godini slijedi novi singl

Ivana Marić, Čapljina
Nakon radnog dočeka Nove godine krećem s pripremama oko novog singla, a u novoj, 2012. godini mogla bih dovršiti svoj novi album. Zato bi 2012. godina trebala biti moja godina u svakom pogledu.'' - optimistična je ljupka i zgodna Čapljinka Ivana Marić iza koje su već brojni ''pojedinačni'' i ''skupni'' pjevačko-glazbeni projekti.

Još od malih nogu i početaka u svom rodnom Trebižatu Ivana je nanizala brojne nastupe i uspjehe sa svojim bendovima, a ostala je zapamćena i po nastupu na ''Hrvatskom idolu'', u skupini Feminem, u nastupu na Euroviziji (dva puta)..., a u zadnje vrijeme u usponu je i njezina solo pjevačka karijera.

Za boravka u Trebižatu i Čapljini Ivana je nastupila na božićnom koncertu svog HKUD-a ''Seljačka sloga'' iz Trebižata, na božićnoj priredbi svoje bivše Osnovne škole ''Vladimir Pavlović'' Čapljina...

''Baš sam odmorila dušu i tijelo i sada idemo u nove radne pobjede. Za doček 2012. godine pjevam na trgu u Samoboru i to je ono u čemu se baš dobro osjećam i snalazim, Već u siječnju idem sa novim singlom ''Popuštam'', a želja je da se do kraja 2012. godine završi i album. Naravno, uvijek treba biti oprezan oko najava izlaska albuma, ali vjerujem u sebe i sve ove divne ljude i suradnike koji me okružuju.

To se odnosi na moje najmilije, ali i na kolege iz bendova s kojima nastupam, kao i suradnike na novim pjesmama. Hvala Bogu, mnoge su mi se stvari sada poklopile, i to je temelj ili točnije glavni razlog za optimizam.'' - ističe Ivana pred kojom je, unatoć svim dosadašnjim uspjesima, ipak godina punog procvata.

Za Ivanu se ukratko može konstatirati da blista u svemu čega se prihvati u svojoj profeionalnoj karijeri. Nije opterećena ranijim ''rezultatima'', već ponavlja kako prosto uživa u pjesmi i svakom novom nastupu.

Frano Matić | Večernji List