FOTO  Poznati finalisti glazbenog natjecanja ''Čapljina traži zvijezdu''

Ova večer bila je posebna što se tiče samog natjecateljskog dijela, jer konačna odluka žirija donijela je i imena finalista, koji će snage odmjeriti u velikom finalu 26. svibnja na Trgu kralja Tomislava.

Uz odlične nastupe publika je pljeskom nagradila i grupu ''Rock angels'' koja je okupljene svirkom ''zagrijala'' za samo natjecanje.

Kako ističu organizatori, Udruga mladih ''MAČ'' i Čapljinska akademija, u samom početku odlučili su '' prodrmati i probuditi '' Čapljinu, tako da se svakog tjedna natjecanje održavalo na drugom mjestu. Prvi krug natjecanja održan je ispred robne kuće Čapljinka, drugi krug upriličen ispred hotela '' Mogorjelo '', treći na Trgu hrvatske slobode, dok će samo finale biti na Trgu kralja Tomislava.

Ulaznicu za finale izgubile su sinoć dvije osobe. Kako je zaključio žiri u finale nisu prošle Matea Džakula i Dea Sarić, iako je publika bila zadovoljna izvedbama ovih natjecateljica.

U finalu će se idućeg tjedna naći sljedeći natjecatelji: Slavena Vego, Glorija Brajković, Magdalena Brkić, Davor Džakula, Marjo Marković i Josip Zubonja.










Zdravko Jakiša | ČA::portal