FOTO  Humanitarni Uskršnji koncert i likovna radionica u robnoj kući Čapljina

Uskrs
...Čapljina upriličila je zanimljivu večer mode, plesa, svirke i humanosti. Program je osmišljen kao blagdanski komplet aktivnosti pod nazivom „ Sjetimo se svojih bližnjih “ a pokrovitelj je bio čapljinski načelnik dr.Smiljan Vidić.

U prostorijama čapljinske robne kuće, koja je godinama izvan funkcije, veliki broj posjetitelja mogao je vidjeti lijepe plesne točke, male manekene a čuti i čapljinske rock bendove. Na poseban su se način predstavili članovi likovne radionice „ M,M's “ a najmlađi su čapljinci priredili Kids Fashion Show gdje su pokazali i svoje umijeće hodanja modnom pistom. Svi su se posjetitelji oduševili nastupom plesne skupine „ Dance with NINA “ a mali su manekeni priredili modne revije „ Promex “ i „ Buba mara “.

Svoj veliki doprinos ovom humanitarno-blagdanskom programu dali su i članovi eko Udruge „ Močvara “ Čapljina, humanitarne organizacije „ Cvijet “ Čapljina i „ Akademije “ Čapljina, a pomoć su pružili i čapljinski fratri. Zapažen su nastup imale i  rock skupine „ Venus “,„ Kezon “ i „ Dim “.

Tijekom programa bili su izloženi  radovi i suveniri  članova udruge „ Močvara “ i „ Cvijet “ a organizatori ističu kako će sav prihod od  prodaje tih proizvoda ići čapljinskom Crvenom križu.“









.“









Frano Matić i Zdravko Jakiša | V. L. | ČA::portal