FOTO  Čapljina pronašla zvijezdu - prvo mjesto pripalo Magdaleni Brkić

Čapljina, čapljina traži zvijezdu, ples, Čapljina
Natjecatelji su se publici predstavljali kroz tri natjecateljska kruga, koja su se održavala svake srijede na različitim lokacijama u gradu. Prvi krug održan je u prostorijama Robne kuće Čapljina, drugi krug u hotelu Mogorjelo, treći krug na Trgu hrvatske slobode, dok je finale održano na Trgu kralja Tomislava.

Svakog tjedna određeni broj natjecatelja ispadao je iz show-a, da bi ih u finalu ostalo ostalo petero. Tako se svaki natjecatelj publici predstavio sa 3 pjesme, a u pauzama između nastupa okupljene su zabavljale čapljinske grupe ''Rock Angels'' i ''Kezon''.

Nakon dva sata show-a žiri je donio odluku i novom čapljinskom zvijezdom proglasio Magdalenu Brkić. Drugo mjesto pripalo je Mariju Markoviću, treće Josipu Zubonji, četvrto Slaveni Vego o peto Gloriji Brajković. Magdalena je nagrađena novčanom nagradom, a svi finalisti dobili su diplome show-a ''Čapljina traži zvijezdu''.

Program je vodila Martina Kordić, kojoj se na pozornici u jednom trenutku prodružio i popularni čapljinski zabavljač Danijel Boto. Na kraju je organizator priredio veliki vatromet u čast nove čapljinske zvijezde.






Zdravko Jakiša | ČA::portal