Čapljinac pronašao novčanik s većim iznosom novca i vratio ga svom sugrađaninu

micro phone
... iz crne kronike, bilo da se radi o krađama, malverzacijama ili težim kaznenim djelima, one dobre vijesti često ostanu neprimijećene.

Možda je problem i u nama koji često prenosimo ružne vijesti , a pozitivne se "podrazumijevaju".

Luka Marić iz Čapljine u ponedjeljak 27. siječnja, u blizini mosta "Dr. Franje Tuđmana" izgubio je novčanik sa svim dokumentima i većom svotom novca. Marić je nakon što je shvatio da je novčanik izgubljen slučaj prijavio djelatnicima PU Čapljina.

U roku od sat vremena pronalazač novčanika Božo Previšić, također iz Čapljine, kontaktirao je Marića kako bi mu vratio izgubljeno.

Ana Marić, Lukina supruga podijelila nam je svoju sreću.

"Toliko smo bili ushićeni zbog činjenice da su među nama tako dobri i humani ljudi koji još uvijek misle na dobrobit drugih, pogotovo ako uzmemo u obzir da se u novčaniku nalazila prilična svota novca, ali i svi dokumenti.

Gospodin Božo Previšić je na osnovu osobne iskaznice iz novčanika moga supruga kontaktirao osobe koje ga poznaju i u roku manjem od sat vremena nazvao Luku na mobitel kako bi mu vratio novčanik. Toliko smo sretni da želimo svima prenositi jedno ovako dobro djelo", istaknula je Ana.

Unatoč spoznaji kako među nama još uvijek postoje dobri i pošteni ljudi, ipak budimo svjesni i onih drugih, stoga-pazimo na svoje stvari.

caportal.info