Čapljina spremna za najveći mjuzikl godine u Bosni i Hercegovini

Riječ je o svjetski poznatom mjuziklu za koji je glazbu napisao Andrew Lloyd Webber, a tekst Tim Rice. Redatelj ovoga mjuzikla je Richard Montez, utemeljitelj i direktor međunarodnog kazališta ''CornerstoneArts".

Richard je bio pjevač, plesač i koreograf u Disneylandu, a glumom se profesionalno bavio 15 godina u kazalištu, na filmu i televiziji.

Producirao je drame i mjuzikle u 67 zemalja svijeta. Sada je tu u Bosni i Hercegovini, u Čapljini, i radi na postavljanju ovoga mjuzikla.

U mjuziklu sudjeluje oko 50 pjevača, plesača, glumaca, statista, te je još oko 50 ljudi uključeno u realizaciju cijelog projekta. Riječ je isključivo o mladim ljudima-amaterima koji dolaze ne samo iz Čapljine, nego i iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine, pa i Hrvatske i Slovenije.

Uistinu je riječ ne samo o međunarodnom, nego i o multinacionalnom i multikonfesionalnom projektu, koji povezuje ljude različite dobi, zanimanja, nacionalnosti i vjere. Cijelom projektu to daje još veći značaj.

Kulturna scena u Bosni i Hercegovini ne može se pohvaliti baš velikom zastupljenošću ovoga glazbenog žanra, pa nam je posebna radost da se onaj mjuzikl događa u Čapljini. To je dokaz da ne postoje male ili velike sredine. I male sredine mogu biti mjesta velikih kulturnih događaja. Čapljina je pravi primjer za to!

Ulaznice za predstave mogu se nabaviti po sljedećim cijenama:

3 KM za predstavu u 12:00 sati + 10 KM za VIP sjedala
5 KM za predstavu u 20:00 sati + 10 KM za VIP sjedala


Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji ili na sam dan predstave, ili putem poziva na 063/315-834 i 063/350-271.