Čapljina dobila novi sportski centar

Čapljina, sportski centar
Mladi nogometaši NK "Dubrave" i HNK "Čapljina" dugo će pamtiti dan kada su odigrali prvu zvaničnu malonogometnu utakmicu na novootvorenom sportskom centru "Dubrave", na Podkosi(Opličići) u čapljinskoj Općini. Iza ovog suvremenog sportskog centra, prvog takve vrste na ovom području, stoji složna i neumorna obitelj Šutalo koja je svoj novac, trud i vrijeme uložila u ovo sportsko zdanje na kojem će se djeca okupljati i živjeti zdravim životom a uz sve to usavršavati i svoje sportske vještine.

Supružnici Zorica i Dragan Šutalo dugo su imali tu ideju koju su evo pretvorili i u djelo tj. stvarnost pa će ovaj novi sportski centar biti omiljeno mjesto okupljanja kako za sportaše tako i rekreativce iz ovog dijela Hercegovine. Stoga je veselo bilo i na samom otvaranju sportskog centra "Dubrave" na kojem je svečanu vrpcu presjekao Martin Raguž, predsjednik HDZ 1990 BIH i zastupnik u Parlamentu BIH. Uz blagoslov žušnika iz Župe Domanovići u glazbeno zabavnom dijelu programa nastupili su članovi HKUD "Sv. Josip Radnik" Domanovići.

Odmah po otvaranju sportskog centra počeo je i malonogometni turnir u dvije kategorije( predpioniri i prednatjecatelji) godišta 2001. i mlađi iz Stoca, Čapljine, Mostara, Berkovića, Višića, Domanovića, Blagaja... Tako su prvu utakmicu odigrali mladi igrači "Dubrava"(orange) i "Čapljine"(crni) i onako dosta raspoloženi stali se slikati i za zajedničku fotografiju. Zadovoljstvo nisu krili ni treneri Selim Šuta i Draženko Krmek(Dubrave) i Dadi Mulalić(Čapljina) a igrači su na terenu pokazali iznimno veliku dozu borbenosti za svaku loptu.

"Vodila nas je želja da se na ovom mjestu okupljaju i družedjeca svih uzrasta i tako se odmaknu od svih poroka ulice i da u sebi razvijaju sportski i plemeniti duh."-istiće Zorica Šutalo. I početni udarac izvela je mala Petra,najmlađi član obitelji Šutalo, a u ekipi "Dubrave" igra i njezim braco Mirko. I starija kćerka Ines odlično je odradila posao voditelja svečanog otvaranja te samo potvrdila podatak da se obitelj Šutalo doslovce sva ugradila u ovaj hvale vrijedan sportski projekt u čapljinskoj Općini.

vecernji.ba