Blidinje: Ni ove godine ne radi ski staza

blidnije, park prirode, priroda, skijališta, snijeg, Blidinje, ski sezona, ski staza blidinje
Naši mrsimudi ne rade ništa. Inače mrsimud je pogrdni naziv za osobu koja ne radi apsolutno ništa, a i kad uradi nešto onda to uradi totalno pogrešno. Budući da naši čitatelji zahtjevaju neki vid akcije protiv ovakvih, u dogledno vrijeme možda i pokrenemo neku vrstu akcije putem peticije za promjene u našem parku, iako ni to njih neće puno uznemiriti.

Za sada nam nije jasno gdje je zapelo jer nemoguće je od bilo koga dobiti pravu informaciju.

Što se tiče snijega, ima ga dovoljno, nekih 40-ak centimetara, a danas je najavljeno lijepo i sunčano vrijeme. Ako vas zanima vikend, a vjerujemo da većinu zanima, onda se ne morate bojati da će vas zamesti mećava, budući da je za vikend najavljeno lijepo vrijeme, s mogućim naoblakama. Stoga dragi naši posjetitelji slame u vreće, pečenice i vina u ruksak i pravac na Blidinje.

Od zabavno kulturnih događanja ne vjerujemo da će se išta događati, eventualno nekakve predstave u osobnim izljevima inspiracije kojima će samo uži krug prijatelja prisustvovati. Posebno se ovakve predstave očekuju u kasnim noćnim satima kada od konzumacije vina počinju izljevi gluposti, emocija i romantike.

Svi vi koji nećete moći biti na Blidinju ovih dana uvijek vam preostaje naša live kamera da barem na neki način doživite zimski ugođaj jer u nizinama ove godine nema ni "z" od zime.

Blidinje.net