Poznat identitet poginulih u prometnoj nesreći kod Lukavca

Detalj s mjesta nesreće
Klix

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 19 sati u blizini Lukavca tri osobe su smrtno stradale, a tri lakše ozlijeđene. U prometnoj nesreći su sudjelovala dva putnička vozila Citroen C5 i Audi, i teretno vozilo sa prilkolicom.

Tri preminule osobe su se nalazile u vozilu Citroen. Preminula je žena M.S. (1934. ), i dva muškarca S.B.S. (1963. ) i D.T (1960.), svi iz Prijedora. Očevid je sinoć obavio dežurni tužitelj u suradnji sa OKP Policijske uprave Lukavac, a na očevidu je bio i vještak prometne struke.

Danas će biti izdata naredba za obdukciju tijela preminulih osoba. Vozači Audija i teretnog vozila su alkotestirani i nije utvrđeno prisusutvo alkohola.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do prometne nesreće. Oba putnička vozila su došla u kontakt sa teretnim vozilom nakon čega su sletjeli sa ceste.

Tužiteljstvu će izvještaj dostaviti i policijski istražitelji, kao i vještak prometne struke, koji će obaviti i detaljno vještačenje, nakon čega će se znati više o uzrocima nesreće, navedeno je u izvještaju iz Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.