Nevjerovatna mjesta gdje su sve žene rodile!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
No, ove priče su zaista vrhunac bizarnosti.

Žene su rađale u dizalima, na stražnjim sjedalima taksija i mnogim drugim neuobičajenim mjestima, no portal Cracked.com izabrao je pet zaista nevjerojatnih priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Rodila na drvetu za vrijeme poplave

Česte slike na vijestima su katastrofalne poplave u nekom drugom dijelu svijeta i ljudi koji se penju na krovove kuća i drveće te plove u kanuima da bi preživjeli prirodnu katastrofu. Kako im je, samo možemo nagađati. Sofija Pedro iz Mozambika zasigurno će se cijelog života sjećati katastrofalne poplave 2000. godine. Bila je u visokom stupnju trudnoće i nije uspjela otići u sklonište. Poplava ju je prisilila da se popne na jedno drvo. Kada je na njemu bila već puna 3 dana, mokra, prestrašena i gladna, uhvatili su je trudovi. Sofija je sama rodila zdravu djevojčicu i držala se za grane dok ih napokon nije ugledala ekipa iz spasilačkog helikoptera. I Sofija i beba su preživjeli.

4. Rodila u automobilu koji je tonuo

Ako pročitate da žena nije stigla u bolnicu nego je rodila u automobilu vjerojatno bi rekli: Pa što?. No, Kennyetta Biggs je rodila u automobilu koji je za to vrijeme tonuo na dno jezera.

Oko 5 sati ujutro Biggs je sjela u automobil i krenula prema lokalnoj bolnici. Nije budila nikoga od ukućana jer je tada imala samo 21 jednu godinu i skrivala je trudnoću od roditelja. Vjerojatno ni u snu nije mogla pretpostaviti da će postati svjetska vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijed jakih trudova izgubila je kontrolu nad automobilom i sletjela s ceste u jezero. Srećom, zamjenik lokalnog šerifa je upravo tada krenuo na posao i primijetio automobil u jezeru. Dok je stigao do Kennyette ona je već rodila djevojčicu. Iako je u cijelom tom metežu djevojčica ‘zaradila' slomljenu nogu i ona i majka su se posve oporavile.

3. Rodila u vlaku u WC-u koji se prazni na - tračnice

Za vrijeme vožnje putničkim vlakom u Indiji 33-godišnja Bhuri Kalbi otišla je u WC. Ako nikada niste imali ‘sreće' vidjeti kako izgledaju WC-i u vlakovima u Indiji sustav je prilično jednostavan - sastoji se od školjke i rupe koja vodi ravno na tračnice.

Kada je Kalbi sjela u namjeri da se olakša dogodilo se nešto što nije očekivala. Prerano je rodila i dijete je, baš kao i sve ostalo što upadne u u tu rupu, palo na tračnice za vrijeme vožnje. Kalbi se od šoka onesvijestila, a kada je došla k sebi alarmirala je osoblje i svoju obitelj. Zaustavili su vlak i radiom javili radnicima na pruzi da ‘otvore oči'.

Čudesno, ali dijete je pronađeno. Malo uzdrmano i rođeno 2 mjeseca prerano, ali potpuno u redu. Kalbi i njezina obitelj požurili su u bolnicu gdje je djevojčica smještena na odjel intenzivne njege.

2. Rodila na koćarici

Cindy Preisel je radila kao kuharica na brodu koji je bio 50-ak kilometara od obale kada su je uhvatili trudovi. Kapetan Ed Kiesel je čuo Cindy kako viče i pohitao smiriti situaciju. Primijetio je da se beba nije okrenula i da će to biti problem. Malo pomalo ipak je nekako uspio poroditi Cindy, no beba nije disala. Kapetan joj je punih 25 minuta davao umjetno disanje i masirao srce i beba je napokon prodisala. Potom je presjekao i pupčanu vrpcu. Cindy je dijete nazvala Brian Edward.

1. Rodila čak troje djece za vrijeme tri tornada

Samantha Oakley iz Muhlenberg Countyja u Kentuckyju rodila je čak troje djece dok je vani bjesnio tornado.

2008. liječnik joj je napravio carski rez dok mu je sestra osvjetljavala s baterijom. Struje nije bilo jer je vani bjesnio jaki tornado. No, Samanthi to nije bilo prvi put. I prvo dvoje djece je rodila u sličnim uvjetima, dok je tornado harao po gradiću i nosio sve što mu se našlo na putu. Prvo dijete je rodila u studenom 2005., drugo u rujnu 2006. godine.

Vezani članci