Strava: Poželio veći penis - ubrizgala mu silikon, a on potom umro!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kasia Rivera (34) iz New Jerseya, uhićena je zbog toga što je, lažno se predstavljajući kao doktorica, ubila Justina Streeta (22) ubrizgavši mu silikonsku injekciju u penis, prenosi Daily Mail.

Justin je, naime, posjetio Kasiu zbog povećanja penisa, ali je sljedećeg dana umro uslijed stvaranja ugruška u plućima, a forenzičari su utvrdili da je smrt nastupila zbog silikonske embolije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rivera je optužena za neovlašteno prakticiranje medicine i ubojstvo iz nehaja, a određena joj je jamčevina u iznosu od 75.000 dolara.

Crno tržište silikonskih zahvata

Iako se silikonske injekcije sve više koriste za povećavanje dijelova tijela, posebice stražnjice, jedina upotreba medicinskog silikona u kozmetičke svrhe koju je odobrila Uprava za hranu i lijekove jest ubrizgavanje botoksa u dio lica oko očiju.

Uživa u povećanju grudi - čak i po cijenu života!

Ipak, unatoč zabrani, nedozvoljena upotreba od strane nekvalificiranih "doktora" cvjeta na crnom tržištu, gdje su takvi zahvati višestruko jeftiniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se vjeruje da su neželjeni efekti rijeti, u nekim slučajevima silikon ipak može ući u krvtok i rezultirati potencijalno fatalnim ugruškom u srcu, mozgu ili plućima.

javno.hr

Vezani članci