Hrana za erekciju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...koja se u najvećem broju slučajeva već nalazi u lijekovima za potenciju, piše Obiteljski.com. Predlažemo vam da se odlučite za prirodnu varijantu uz slijedeće namirnice:

Kava
Budi mozak, srce, a samim tim i vaš krvotok i daje snagu organizmu da može cijeli dan i cijelu noć!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostrige
Cink i vitamin B6 glavni su razlozi zašto su ostrige nezamjenljive za snažnu erekciju i jak libido. U slučaju da vam se ostrige baš i ne sviđaju previše, dobra zamjena su lješnjaci.

Chilli
Chilli širi krvne puteve i pumpa krv do najmanje krvne žilice u vašem tijelu. Koliko god vaš penis bio uporan da se ne digne, uz malo čilija, vjerujte - dići će se.

Banane
Snažna erekcija = snažno srce! Banane su odlične za održavanje nivoa krvnog tlaka u granicama normale, a dodatno jačaju i štite srčani mišić od mogućih srčanih oboljenja pod stare dane. Zaključak - jedite banane.

Losos
Već smo rekli da su za potenciju i mušku plodnost veoma važne omega 3 masne kiseline. One će usmjeriti krv u pravom smjeru, a riba losos jedan je od najbogatijih izvora ovih kiselina.

Prasetina
Vitamin B1 regulira normalno funkcioniranje svih ćelija živčanog sustava. Najviše ga ima u svinjskom mesu i zbog toga se ono savjetuje za zdravu i dobro kontroliranu erekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni luk
Crveni luk je odličan za cirkulaciju krvi i može vam mnogo pomoći ako imate problema sa erekcijom. Naravno, ako ga jedete prije seksa šanse da će vam odmoći povećavaju se značajno - loš zadah nikome nije afrodizijak.

Crno vino
Crno i crveno vino poznati su kao odlični afrodizijaci koji otvaraju i šire krvne puteve te pomažu krvi da stigne tamo gdje treba. Međutim, pretjerate li u količini koju popijete, velika je mogućnost ne samo da se vaš penis neće dići, nego ni vi - sa poda!
Obiteljski.com

Vezani članci