Dijeta za čišćenje jetre

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Isto tako možete uzimati pirjanu rajčicu i sok od rajčice, zato što i on pročišćuje. Pijte vruću vodu s limunom ili sok od rajčice kad god vam je ugodno, što više to bolje. Ne brinite o sljedećem danu jer i za njega vrijedi isto pravilo.

Zapanjujuće je koliko ćete izgladnjeti, tako da ćete se drugog dana radovati sljedećoj mješavini:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85 g maslinovog ulja
55 g ricinusovog ulja
85 g tučenog vrhnja

Budite spremni za san i opustite se. To ispijte prije spavanja, a nakon toga možete sažvakati komadić limuna da biste poboljšali okus. Mnogo je jednostavnije nego što izgleda. U tri ili četiri sata ujutro odgovorit ćete zovu prirode i vidjet ćete da u cijelom svom životu niste imali tako tamnu stolicu i tako neugodan miris.

Sljedećeg jutra uzmite ovakav doručak:
Pirjana rajčica: uzmite zrelu rajčicu i izrežite dio oko peteljke, jer taj dio biljke nije dobar za jelo jer je u većini slučajeva otrovan. (Rajčice pripadaju porodici bobica, a iz jagode možete istrgnuti peteljku.) Narežite rajčicu za male dijelove, dodajte malo vode i kratko vrijeme kuhajte. Možete dodati sol, luk i začine, ali nikakvu masnoću.

I za kraj imajte na umu da niti jedna dijeta nije apsolutno dobra za vaše zdravlje. Stoga, prije nego se posvetite "novom" režimu prehrane, potražite savjet svog liječnika.

Ordinacija.hr

Vezani članci