Arena Centar Mostar: Mjesto gdje vježbanje postaje najljepši dio dana

Vidi originalni članak

Nažalost, najčešće u tom nedostatku ostajemo zakinuti za važnu aktivnost za naše zdravlje, a to je vježbanje koje se nametnulo kao veoma važna stavka u vremenu kada naš radni dan često zahtijeva višesatno sjedenje pred računalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, razumljivo je da je roditeljima uz malu djecu teško organizirati tjedno par sati nesmetanog boravka na fitnessu i grupnim vježbama ili da nemate motivaciju započeti vježbanje sami, bez upute stručnog osoblja o načinu na koji trebate vježbati i još važnije, načinu na koji se hraniti uz vježbanje kako biste dobili cjelovit efekt.

No, entuzijastična grupa bivših sportaša koji su svjesni svih tih problema su ustrajni u svom naumu da kvalitetno vježbanje po svjetskim standardima približe i omoguće svima bez obzira na to koliko malo slobodnog vremena imali. Njihova ideja je zaživjela kroz koncept Arena Centra koji svoja vrata otvara početkom četvrtog mjeseca pored Gradskog bazena u Mostaru u ulici dr.Mile Budaka.

Arena Centar na dva kata će uistinu unijeti revoluciju u načinu vježbanja u našoj regiji, ponajviše zahvaljujući standardima koje po prvi puta uvode u Hercegovinu. Ljubitelji nogometa će zasigurno uživati u dva malonogometna terena s tribinama i umjetnom travom koja je rađena po UEFA standardima. Obzirom da je Arena Centar zamišljen kao mjesto za potpuno opuštanje i uživanje, za sve one koji poslije nogometa ili vježbanja žele nastaviti svoje druženje, moći će to napraviti u neodoljivo uređenoj pizzeriji u retro stilu na čijem ćete meniju naći neobične kombinacije pizza koje na stol dolaze iz krušne peći.

Roditelje će oduševiti činjenica da su u Arena Centru mislili i na njih. Naime, u centru je na raspolaganju i dječja igraonica sa stručnim osobljem gdje će se vaše dijete moći nesmetano igrati dok vi vježbate ili se opuštate u pizzeriji, a ako ste pak ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje trx, zumba i mnogih drugih. Na katu Arena Centra se nalazi prostorija s fitness spravama branda Techno Gym iz linije Artist koje su po prvi puta u ovom centru dostupne za rad na njima, a kako biste bili sigurni da ispravno vježbate, svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera koji svoje usavršavanje rade kod Damira Lište, jednog od regionalno najpoznatijih fitness trenera. Uz to ćete dobiti i savijete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Dokaz da je vježbanje u Arena Centru uistinu kompletan doživljaj govori i činjenica da su sve svlačionice luksuzno opremljene te da se u svakoj nalazi i sauna koja je na raspolaganju svim članovima fitness kluba za opuštanje nakon treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste se i sami uvjerili kako je u Arena Centru vježbanje po strogim standardima kvalitete napokon dostupno svima, prva tri dana nakon otvaranja svi posjetitelji će moći posjetit centar, razgledati sve ono što nudi i isprobati sprave uz druženje s trenerima. Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.

Info broj za termine 063 414 199

Vezani članci