Trajekt klub Mostar organizira krstarenje ulicama Mostara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na obalama grada Mostara svoje su mjesto pod suncem pronašle stotine civilizacija i naroda, i zatim se stopile u šarenilo naroda i običaja. Vama se stoga pruža prigoda da po odličnoj cijeni koju nudi Trajek klub Mostar krenete putovima starih trgovaca i švercera devizma i otkrijete ono najbolje od Mostara. Na našem prekrasnom trajektu Mc Mostarac Polo krstarit ćete dva dana i dvije noći u pratnji najdražih osoba i upoznati se s ljepotama prometnica Mostara. Naši djelatnici će vam biti na raspolaganju tijekom cijelog krstarenja, a obavezno ponesite svoje foto aparate da možete ovjekovečiti vodopade koji se slijevaju niz Bijeli Brijeg, poplave Bulevara, i plimu kod tržnog centra Piramida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrhunsku hranu tijekom krstarenja  pobrinut će se vrhunski kuhari, koji će vam pripremati pet obroka dnevno kako bi što lakše probavili  krstarenje. U svakom gradskom pristaništvu gdje naš trajekt pristanete mogući su i brojni izleti od kojih izvajamo:

-Posjet staklenoj banci

-Povijesni sat na mjestu gdje je nekada bio Hotel Mostar

-Koncert grupe Mostraske kiše na Španjolskom trgu (predgrupa Mostarska poplava).

Osim toga u cijenu krstarenja uračunata je posjeta i 8. čudu svijeta, a to je sportska dvorana koje se gradi trideset godina, a tek je izašla iz podruma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom brodu također ćete moći  uživati u bezbrižnim wellness i spa trenucima u sauni, solariju, masažama, hidromasažnim kadama, jacuzziju i besplatnim internetom. U našoj kino dvorani će se prikazati slijedeći filmovi:

-Odnijela nas poplava

-Svi naši šahtovi

-U vodi do grla

-Ko pliva zlo ne misli

-Pirati sa Mostarskih ulica

Požurite broj mjesta je ograničen.

Plaćanje je moguće u ratama. Važna napomena: Molimo naše putnike da ni u kojem slučaju nikome u Mostaru ne pristanu biti žiranti za kredit.

Vaš Trajek klub Mostar

P.S. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna

hercegovina.info

Vezani članci