Otkrili smo tko je i zašto donio krevet na zadarsku plažu

Vidi originalni članak
Fotografija kreveta s plaže ubrzo je postala pravi hit dok su se mnogi pitali zbog čega se tamo našao i tko ga je i s kojom svrhom ondje doveo.

Ipak, onako brzo kako je i postavljen, tako brzo mijenjao je lokaciju po Zadru, pa su ga mnogi mogli vidjeti i na zadarskoj Rivi, na Kalelargi, u restoranu, ali i na cesti dok se na kotačima "vukao" u koloni. Krevet je imao svoju turu ujutro od 11 sati do 22 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznali smo o čemu je riječ...

"Nismo uopće imali ideju da će taj bolnički krevet, koji smo posudili iz skladišta, postati tako popularan u samo jedan dan. Ideja je to našeg režisera Igora Goića, a dopremanje kreveta na plažu dio je snimanja spota za našu pjesmu čija će premijera biti sutra prikazana na stranicama Croatia recordsa i na CMC televiziji, objasnio nam je Joško Matešić, jedan od šest članova zadarske grupe Zaratino.

U trenutku nastanka prve fotografije koja je odjeknula internetskim bespućem, članovi benda sjedili su u kafiću i pili piće, a na krevetu je ostao "odmoriti i malo ubiti oko", gitarist Zoran. Uskoro je konobar članovima benda pokazao fotografiju koja se počela širiti društvenim mrežama. Krevet je bio i u restoranu. Dok su članovi benda ručali, krevet je stajao pokraj njih, a i tada je jedan njihov član u njemu spavao.

"Nismo mogli ni pomisliti da će taj krevet tako dignuti buru, to je čak odjeknulo i u Srbiji i u BiH."

Podsjetimo, krevet je je jučer osvanuo na zadarskoj gradskoj plaži Kolovare, a fotografija ove u najmanju ruku neobične situacije osvanula je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su odmah počeli nagađati zbog čega je netko dovukao krevet na plažu, a neki su čak pomislili čak da je riječ o želji nekog bolesnika iz obližnje bolnice. Fotografija nastala na zadarskoj plaži postala je pravi hit i u manje od dva sata prikupila više od 6 tisuća lajkova.

vecernji list

Vezani članci