Online poznanstva? Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati preko interneta!

Vidi originalni članak

...i preko chata obaviti prvih nekoliko razgovora koji bi bili neugodni uživo... Ali ima i loših strana - tipovi koje upoznaš preko interneta mogu biti u najmanju ruku... čudni. Ovo su najgori tipovi koje ćeš upoznati online.

Čovjek od dva slova

Jako ga zanimaš, ali kada ti se javi, umjesto lijepe uvodne rečenice, napiše samo: "Ej." Bježi od ovakvog tipa - da ima nešto pametno za reći, rekao bi to odmah. Ovo je očito tip koji očekuje da se ti trudiš oko njega, a on će samo uživati.

Čovjek od previše slova

Suprotnost ovom koji premalo kaže, jer onaj koji govori previše. Na početku moramo pričati puno o sebi, ali to ne podrazumijeva pisma od par tisuća riječi u kojima ti govori sve o sebi. Tip koji ti za vrijeme drugog ili trećeg chata već počne otkrivati povijest bolesti svoje prabake je očito malo čudan.

Ostavljeni dečko

Njegov cilj nije pronaći suepr curu - njegov je cilj preboljeti staru curu koja ga je povrijedila. Nije ni to loše, ali pazi se takvih tipova - ako previše priča o bivšoj, očito još ima osjećaje prema njoj.

Instant muž

Jedan chat, i već te zove "draga?" Muškarci koji preskaču uobičajeni tijek upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni, i emocionalno nestabilni.

David Copperfield

Nakon nekoliko super razgovora, taman kad misliš da je sve baš lijepo krenulo - on nestane. Ima ih puno, a svima je zajednička jedna stvar: Dopisuju se s puno cura, pa kad im jedna prestane biti zanimljiva, jednostavno iščeznu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

index.hr

Vezani članci