Hercegovac zamjerio gostima jer na odlasku nisu rekli nemojte šta zamjerit

Vidi originalni članak
Kako prenose tamošnji mediji, incident se dogodio u dvorištu obiteljske kuće izvjesnog Milana D. (podaci poznati redakciji), a navodno je uzrok incidenta svađa spomenutog gospodina s gostima koji su došli na večeru.

Hercegovački portal devize.ba danas je prenio navodne izjave glavnih protagonista ove svađe, Milana D. i njegovog kuma Mate Š. Prema njihovim izjavama, tenzije su bile vidljive već u početku, čim je Mate automobilom došao u dvorište svog kuma. Domaćin je zamjerio svome kumu što je po dolasku u njegovu kuću nuždu obavio u zahodu, a ne u dvorištu ispod šljive. Tenzije su se nastavile tijekom večere, a prve iskre su počele sijevati nakon što je Mate zaboravio pohvaliti kumovo uređenje interijera s riječima ''lipo si ti ovo uredio''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, bez obzira na tenzije, večeru su nekako uspjeli privesti kraju, no po izlasku Mate i njegove obitelji iz kuće, počeo je pravi kaos. Nakon što su se on i njegova obitelj spremili, ipak su srdačno pozdravili domaćina i krenuli prema svom Mercedesu. U tom trenutku Milan je izgubio živce i lopatom nasrnuo na svog kuma. Nekoliko sekundi kasnije, u kaos su bile uključene obje obitelji, a teže ozljede spriječili su susjedi koji su dotrčali čim su vidjeli što se događa.

Nakon što su Milan i njegov kum privedeni u policijsku postaju, tenzije su se nekako smirile, a Milan je po izlasku iz postaje priznao kako je kumu zamjerio to što mu po odlasku nije rekao ''kume, nemojte šta zamjerit''.

- Ni on ni njegova obitelj se nisu udostojili reći meni i mojoj ženi ono što se po tradiciji treba reći. To je bila kap koja je prelila čašu - završio je vidno uznemireni Milan.

Izvor: news-bar.hr

Vezani članci