Genijalni trikovi za čišćenje s pivom. Riješite se mrlja, ispolirajte namještaj....

Vidi originalni članak

pivo je odličan izbor pića u vrućim, ljetnim danima, no, dobro ga je imati i zbog čišćenja. Stručnjaci za čišćenje tvrde kako ćete uz pomoć piva očistiti mrlje s tepiha i ispolirati namještaj, ali otkrili su i još neke trikove...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uklanjanje mrlja

Ako vam se izlije kava na tepih ili imate neku drugu mrlju, riješite je se uz pomoć piva. Izlijte malo piva direktno na mrlju i polako istrljajte čistom krpom. Mehurići piva će pomoći u "izvlačenju" mrlje.

Poliranje namještaja

Ako imate tragove čaša na drvenom stolu, možete ih se riješiti uz pomoć piva. Izlijte malo piva na površinu i očistite krpom. Vaš drveni namještaj će ponovno zablistati. Bakreni predmeti Kiselost piva, kažu stručnjaci, pomaže da bakar opet zablista, a pritom ga neće oštetiti. Krpu navlažite s pivom, ispolirajte bakrene predmete koje imate i podarite im novi sjaj.

Pedikura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto tople vode, u lavor ulijte pivo i namačite noge prije pedikure. Može vam se činiti kao neobična ideja, no mogli biste je brzo isprobati kada znate da će kvasac omekšati kožu, a alkohol dezinficirati.

vecernji.hr

 

Vezani članci