FOTO/VIDEO  Teško bolesna djevojčica rasplakala Halida Bešlića

Vidi originalni članak
U studiju su ga pozdravile Alka Vuica i Sementa Rajhard te Sejo Sexon, a u eter su se pak javili brojni njegovi kolege i prijatelji, te teško bolesna djevojčica Marta koja mu je izmamila suze na oči

- Uvijek sam željela brata i bog mi ga je dao i to brata najboljeg na svijetu - tim je riječima Alka Vuica opisala Halida Bešlića u eteru Narodnog radija. Halid je gostovao u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka', u kojem je najavio svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 21. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prvi ću put doći u Arenu zahvaljujući njemu, jer očito ju pune samo Halid i hokejaši - rekao je Kemal Monteno koji će se također naći na pozornici baš kao i mlada pjevačica Sementa Rajhard, koja je Bešlića iznenadila svojim dolaskom u studio.

- Strašno sam uzbuđena, ali nemam tremu nego jedva čekam da dođem - rekla je zvijezda ‘Stelle', koju je Halid pozvao i na svoj koncert u Čakovcu, 15. ožujka.

- Mi ga smatramo našim sinom odbjeglim iz rokerskih krugova. On je roker, jer to nije samo glazba nego i stanje duše bazirano na prijateljstvu i solidarnosti prema ljudima - rekao je Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja, a Danijela Martinović Bešlića je iznenadila poslavši mu bocu domaćeg maslinovog ulje koje mu je obećala.

- Sarajevo je čaršija u kojoj moraš znat plivati, a pošto sam bio dobar plivač tako sam doplivao i do Halida kroz Miljacku - rekao je glumac Enis Bešlagić, a Tarik Filipović našalio se da je on Halidov vanbračni sin.

- Halid je velika duša. Žao mi je što to mnogi zloubotrebljavaju, jer ne zna reći ne, ali jedva čekam da mu pukne film - rekao je Tarik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najdojmljiviji trenutak emisije bio je kad je Halid nazvao djevojčicu Martu koja boluje od raka. Čuvši kako se Marta raduje što će doći na koncert i kako ga pozdravljaju sva bolesna djeca iz Klaićeve bolnice, legendarni pjevač nije mogao sakriti suze.

story.hr

Vezani članci