Što omiljeno piće studenata i studentica govori o njima samima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Dakako, nije isto kod svakog studenta ili studentice, ali statistika govori upravo to, stoga neka se ne uvrijede oni ćudoredniji.

Saznajte što, uz omiljeni način odijevanja ili šminke, i izbor omiljenog pića govori o vašem karakteru. Možda sve skupa i ne drži vodu, ali barem se možemo zabaviti uz ove tvrdnje. Pa krenimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voćna votka - osobe koje obožavaju voćne okuse u jakoj votki zapravo su spremne na seks s nepoznatima. Pozor - nikakav okus u votki neće vas zaštiti od raznih seksualno prenosivih bolesti.

Tekila ili bilo što miješano s njom - ove osobe vole partijati i vole se oblokavati. Za njih su rupe u pamćenju normalna pojava , štoviše, baš im se sviđaju. To su oni tipovi ljudi koji prvi završe plešući na stolu ili - grleći WC školjku.

Pivo - tradicionalan tip koji pod svaku cijenu želi sačuvati svoj tradicionalni položaj. Nije nimalo avanturističkog duha i previše je zaštitnički raspoložen.

Voda - ne želim se družiti, ne želim biti tvoj/a prijatelj/ica, ne želim ni biti ovdje!

Sok - uh, baš je zabavno gledati druge kako piju i rade gluposti, sutra imam puno materijala za ogovaranje, a možda i ucjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martini - hm, skupo piće za siromašne studente. Ovakvi tipovi su definitvno zalutali u studentski život i zapravo sve oko sebe žele nečim impresionirati.

Kokteli kreštavih boja - naručit će ih oni koji su željni tuđe pozornosti te sponzoruše. Ta zašto bi itko drugi naručio piće koje je uočljivo na kilometar?

Viski - ti si seksi i želiš to svima pokazati.

Rakija - ili si kroner pa se želiš brzo srušiti pod stol ili ti je dosta života i djeluješ po onoj Cesarićevoj: 'Al' rakije, rakije amo, jer utjehe nema u vodi.'

Stock ili bilo što drugo miješano s coca colom - ti si jednostavna osoba i nije ti potrebno mnogo da bi se dobro zabavio/la.

Vino - želi se predstaviti kao osoba sa stilom, a zapravo nije takva. Samo se želi konačno s nekim upoznati i vrlo ga/je lako zbariti. Što čekaš?

Liker - nije ti toliko bitan okus koliko cijela priča koja se skriva iza njega. Voliš isprobavati nove stvari, a upravo te koja čašica slatkog ili gorkog likera tome odvede svakog puta bez pogreške.

Izvor: mojfaks.com

Vezani članci