FOTO/VIDEO  Snimljeni NLO-i iznad Župe i Konavala?!

Vidi originalni članak
Tada sam iznenada na nebu zamijetio jedno veliko svjetlo narančaste boje koje se neobjašnjivo i nevelikom brzinom lagano kretalo u svim smjerovima na obzorju prema Župi i Cavtatu, javlja Dubrovački vjesnik.

- Odmah sam pozvao prijatelje da mi donesu tablet te sam, skoro u šoku, počeo snimati. Probudio sam oca i baku koji su također vidjeli što i nas troje. Nitko od nas petero nije imao valjano objašnjenje toga što smo vidjeli: jedno veliko i još 7- 8 manjih svjetlećih objekata. Sjećam se da je najveći objekat bio tri do pet puta veći i sjajniji od najveće zvijezde na nebu u utorak večer dok su objekti ili što već u njegovoj pratnji bili manje veličine: pratili su ga i kretali se jednako u svim smjerovima- priča nam naš mladi sugrađanin koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman. Ipak, velikodušno nam je ustupio svoj videouradak kojeg objavljujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić nam je također rekao da je u međuvremenu kontaktirao i zvjezdarnicu Višnjan u Istri gdje su mu rekli kako se kao astronomi ne bave time nego samo zvijezdama te su ga uputili u splitsku tvrtku Polaris u kojoj su temeljem dostavljenog snimka ustvrdili kako "nisu u pitanju obični objekti" te su ga potom uputili na zvjezdarnicu na otoku Hvaru kojoj je, međutim, telefon bio - blokiran!

Vezani članci