FOTO/VIDEO  Sean Penn napokon progovorio o intervjuu sa zloglasnim El Chapom!

Vidi originalni članak
"El Chapo" je uhićen 8. siječnja nakon što je uspio da pobjegne iz zatvora, a u razgovoru sa Pennom je do izražaja dolazila samo njegova snalažljivost i pametni izbori, kao i njegova moć na narko tržištu, nikako tisuće mrtvih koji su njegovih ruku djelo.

Penn se u listopadu prošle godine sastao sa Guzmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Da se razumuhemo, moj intervju je totalni promašaj. Izražavam veliko žaljenje zbog toga, jer je čitava diskusnija morala da se zasniva na narko ratu i narko tržištu. Sastali smo se na nekom mjestu koje nije ni blizu onoga gdje je on uhićen. Nismo uspjeli da pričamo o onome što smo morali. Koliko smo proveli vremena tjedana tako što smo pričali suzbijanju narkomanije u našoj zemlji? Jedan procenat? I to bi bilo velikodušno - rekao je Penn.

Glumac bi mogao da bude pozvan i na svjedočenje u procesu "El Chapa", jer je prenio njegove riječi da Guzman dostavlja više heroina, kokaina, marihuane i metamfetamina nego svako drugi na ovom svijetu. Njegov odvjetnik tvrdi da Penn laže.

- To je laž, apsurdne spekulacije gospodina Penna. Gospodin Penn će možda biti pozvan da svjedoči za one riječi koje je izgovorio - rekao je odvjetnik Guzmanov Juan Pablo Badilo.

Pojavile su se također spekulacije da je Penn sudjelovao, ili tako reći "namjestio", uhićenje "El Chapu", ali to nakon intervjua nije potvrđeno.

Vezani članci