Ovo nikada ne objavljujte na Fejsu ako ste sami

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Svi znamo da se neke stvari ne govore tijekom večere za obiteljskim stolom, a slična pravila 'ponašanja' vrijede i za društvene mreže - pogotovo ako namjeravate promijeniti nešto u vašem životu.

Naime, ako niste u vezi, a željeli biste biti, potrebno je pripaziti na pojedine objave kako pogrešnim porukama ne biste od sebe otjerali druge slobodne osobe koje se nalaze u vašem krugu prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Nikako se ne preporučuje objavljivati što točno tražite od vašeg budućeg partnera/partnerice. Takve stvari zadržite za 'dejt' stranice.

2. Izvještavanje o tome kako vam je bilo na spojevima svakako bi trebalo ostati samo u vašim privatnim dnevnicima. Osobu iz kruga vaših prijatelja kojoj ste 'posebno zanimljivi' vrlo vjerojatno će odbiti spoznaja da će određene detalje spoja znati svi vaši prijatelji.

3. Melankolinčne objave o samačkom životu ili bivšima također treba izbjegavati u svakoj prilici. Možda takve situacije izgledaju smiješno u serijama na TV-u, no u stvarnom životu nisu ni malo privlačne, piše portal eharmony.com.

4. Ljutite poruke zbog toga što niste u vezi i što su svi vaši prijatelji u vezama ili oženjeni pa nemaju vremena za vas, samo će dodatno odbiti osobe koje su vam drage.

5. Seksi fotografije na kojima ste polugoli ili one koje su očito obrađene u Photoshopu najčešći su razlog zašto vaši prijatelji na Facebooku okreću očima. Budite dostojanstveni i nikako nemojte za sebe govoriti da ste zgodni i seksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

6. Fotografije vjenčanica, planova o vjenčanju ili sve vezano uz svadbu ne bi se trebalo nalaziti na vašem profilu ukoliko niste zaručeni. Kratko i jasno.

7. Objavljivanje fotografija vaših bivših - bilo da je riječ o nekom osvetničkom potezu ili nostalgiji, takve objave nisu za javnost i trebali biste se suzdržati od njih.

8. Riječi ili spotovi 'plačljivih' ljubavnih pjesama ili pjesama o nesretnim ljubavima još jedna su stavka koja se ne bi trebala nalaziti na vašem profilu. Neka Facebook radije bude mjesto gdje ćete svojim prijateljima i rodbini javljati dobre stvari koje vam se događaju u životu.

9. Kada se 'spetljate' s nekom novom osobom nikako nemojte svoju zaljubljenost odmah objavljivati na Fejsu. Takve reakcije mogle bi uplašiti i otjerati vašu novu ljubav.

10. To što ste otkrili da se vaša bivša ljubav viđa s nekom novom osobom nikako nije opravdanje pasivno-agresivnim objavama na Facebooku. Osmi što time otkrivate da vrlo pozorno pratite aktivnosti na profilu vaših bivših, takvim ponašanjem od sebe tjerate potencijalne buduće partnere/partnerice.

net.hr

Vezani članci