Novi prijatelji na Facebooku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

No, osim osoba koje stvarno dobro poznaješ vjerojatno se pitaš koga još treba dodati na listu kako bi sam Facebook bio što zanimljiviji, a da ne pretjeraš u tome. Slijedi nekoliko savjeta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Novinari - oni su dosta zanimljivi i u toku, većinom prate i komentiraju trenutne događaje i imaju vrlo zanimljive statuse.

2. Kolege s posla - nije dobra opcija komentirati posao, ali sigurno imate i nekih drugih zanimljivih tema o kojima se možete dopisivati.

3. Zanimljivi pojedinci iz zajedničke grupe - učlanjen si u neku grupu koja te posebno zanima, naravno budući da vidiš objave i komentare članova grupe, ukoliko ti se netko posebno sviđa nemoj se ustručavati i dodati ga za prijatelja. Zajednički interesi su jako bitni za povezivanje ljudi.

4. Popularni forumaši ili blogeri - oni uvijek mogu tvoj zid učiniti zanimljivijim, a s obzirom da često podsjećaju na svoja djela i komentare možda naučiš ili pročitaš i nešto novo.

5. Pod zadnjim navodimo nekog koga nikako ne trebaš sam dodavati, ali ukoliko ti pošalje zahtjev za prijateljstvom nikako ga nemoj odbiti - vaš šef.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

tehton.covermagazin.com

Vezani članci