Mislila da joj je propala proslava vjenčanja, ali je spasio Facebook

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Zanimljiva priča iz Key Westa još nam je jednom pokazala svu moć društvenih medija i povezivanja ljudi putem Facebooka i Twittera.

Tako je početkom tjedna grupa turista na cesti uz jedan kafić pronašla torbu koja je nekom ispala iz auta te je odnijela u obližnji Island Dog Bar, za slučaj da se vlasnici vrate i tu potraže svoju torbu, piše dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik ovog kafića otvorio je torbu i vidio da je u njoj vjenčanica te je na Facebook stranicama svog kafića ostavio poruku o izgubljenoj vjenčanici i zamolio ljude da je šalju dalje. Također, istu je poruku objavio i na Twitteru kako bi što prije došla do velikog broja ljudi.

Vlasnica ove vjenčanice je Sandra Scharf, Njemica koja je medeni mjesec provela u Key Westu i kojoj je vjenčanica ispala s krova automobila u trenutku kada je išla na aerodrom. Kada je shvatila da vjenčanice nema, ona i muž ponovno su se provozali istim putem natrag, ali vjenčanicu nisu našli.

U razgovoru za AP Sandra je rekla da su se ona i njen odabranik vjenčali na jednom otočiću blizu Floride te su namjeravali organizirati još jednu proslavu u Njemačkoj tako da joj je ta vjenčanica bila i dalje potrebna.

S obzirom da je nisu našli na ulici, počeli su je tražiti po lokalnim kafićima i restoranima te su nalaznicima nudili nagradu od 500 dolara. Na njihovu sreću, u Rum Barrel restoranu naišli su na ženu koja je ranije na Facebooku vidjela poruku o pronađenoj vjenčanici te ih je uputila u Island Dog Bar.

Vjenčanica je tako sretno pronađena zahvaljujući svemogućem Facebooku, a mlada je zadržala i svojih 500 dolara jer je vlasnik navedenog kafića odbio primiti nagradu za pronađenu vjenčanicu.

Vezani članci