Telemach otvorio novi korisnički centar

Vidi originalni članak

Novi korisnički centar svečano je otvorio gradonačelnik grada Mostara gospodin Ljubo Bešlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom prilikom kompanija Telemach je Trećoj osnovnoj školi Mostar donirala poklon bon u iznosu od 5.000 KM. Poklon bon je uručio direktor poslovne jedinice Mostar, gospodin Eugen Stipić.

Direktor Telemacha, gdin. Željko Batistić najavio je i skoro proširenje spektra usluga i na područja Čitluka, Medjugorja i Čapljine.

Telemach korisnički centar će posjetiteljima omogućiti upoznavanje sa svim naprednim servisima Telemacha u ugodnoj i modernoj atmosferi, te njihovo testiranje. Osoblje centra biće na raspolaganju posjetiocima za sva dodatna pitanja i informacije, te im pomoći da što lakše pristupe ponuđenim servisima.

Kompanija Telemach u BiH posluje nešto više od dvije godine. U Bosni i Hercegovini Telemach je prepoznat po jedinstvenim inovativnim ponudama koje omogućavaju nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama što svakako čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere.

Pridružite se Telemach porodici zadovoljnih korisnika. Od sada, to možete učiniti svakodnevno i u Telemach korisničkom centru na adresi Zagrebačka 2, do Rondo centra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radno vrijeme korisničkog centra je od ponedjeljka do subote od 08.00 do 18.00h.

Vezani članci