Mostar: Podržite akciju Razmjena igračaka + Humanitarno darivanje

Vidi originalni članak
„Razmjena igračaka" zamišljena je na način da roditelji i djeca izaberu 3 nježno korištene igračke i donesu na štand BUDI TU zajednice. Za uzvrat će dobiti 3 igračke drugog djeteta. Cilj akcije je olakšati roditeljima odgoj djece u potrošačkom društvu i istražiti s čime se druga djeca igraju.

„Humanitarno darivanje" za cilj ima razvijati društvenu odgovornost i humanost kod djece od malih nogu. Zamolili bismo roditelje da se dogovore s djecom i izaberu još 1 igračku iz svoje kolekcije i daruju u humanitarne svrhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akciju je podržao Centar za socijalni rad Mostar koji će osigurati da svako dijete iz obitelji štićenika centra dobije poklon za blagdane koji slijede. Pozorište lutaka Mostar u petak 22.12.2017. s početkom u 17 sati održat će predstavu „Novogodišnja bajka" za 143-je djece iz 71 obitelji štićenika Centra za socijalni rad Mostar. Nakon predstave organizirat ćemo dodjelu paketića i djeci proslijediti igračke prikupljene u akciji.

BUDI TU zajednica prvi rođendan proslavlja sa sjajnim rezultatima. U posljednjih godinu dana organizirali smo 6 radionica za roditelje na kojima je učešće uzelo 200+ roditelja. 12 stručnjaka praktičara iz različitih područja odgovorilo je na preko 200 upita od strane roditelja. Organizirali smo 3 humanitarne akcije „Razmjena igračaka + humanitarno darivanje" na kojima smo prikupili preko 1000 igračaka koje smo proslijedili u 9 domova za djecu bez roditeljskog staranja i djecu s posebnim potrebama.

Pozivamo roditelje, djecu, odgajatelje i sve ljude dobre volje da se pridruže akciji.

Vezani članci