Hercegovačke neženje: Mi nismo alkoholičari i neradnici

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na ponudu u pismu smo se odlučili pola iz šale, ali pola i iz zbilje poučeni također člankom koji smo pročitali na Vašem portalu o curama iz Rusije koje su se udale u Hercegovinu. Nije nam namjera bila da nekoga navučemo ili ne daj Bože nešto još gore što se može pročitati na brojnim komentarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hercegovačke neženje traže cure za udaju u inozemstvu

Hercegovke uzvraćaju udarac: Ne postoje žene na svijetu koje bi se udale za lole i neradnike

Kao prvo mi nismo nikakvi alkoholičari jer je jedan od nas profesionalni vozač već 15 godina, a drugi radi u jednoj državnoj istutuciji. Alkoholičari ili kako nas nazva djevojka na portalu seoske lole nismo, a obadvojica imamo kod svojih domova bašte koje radimo za osobne potrebe.

Znamo dobro i što ima sve u Europi, jer smo obadvojica proputovali cijelu i nije nam namjera bila ni da se uspoređujemo sa njom, ali ni da priznamo da se tamo bolje živi nego kod nas u Hercegovini. Uostalom mi nemamo ništa ni protiv da oženimo naše domaće djevojke čija se načela podudaraju sa našima, ali smo već i napisali da je u selima Hercegovine sve manje djevojaka, pa i žena jer sve one hrle prvo ka Mostaru, pa onda Splitu, Zagrebu, pa i puno dalje.

Na kraju krajeva svi oni koji su gledali seriju Ljubav je na selu znaju koliko ima djevojaka koje su poželjele živjeti na selu i biti seljanke. To nije nikakva sramota, kao ni pismo kojim smo mi pokušali animirati djevojke na udaju u sela, ne samo za nas dvojicu, nego i za stotine momaka poput nas diljem Hercegovine.

Hvala na ustupljenom prostoru.

hercegovina.info

Vezani članci