FOTO  Nova ponuda na www.moj-restoran.Info

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Vjerujemo da će ova ponuda uskoro biti popunjena i prihvaćena kao i prezentacija ostalih gastro objekata na našoj stranici. Nova kategorija omogućuje korisniku cjelokupnu prezentaciju svadbenog salona, gastro ponudu odnosno jelovnik te donosi sve kontakt podatke i web adrese svadbenih salona. Želja nam je uskoro, na jednom mjestu, imati cjelokupnu ponudu svadbenih salona Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

moj-restoran.info je jedinstven portal, a ima za cilj što kvalitetnije prezentirati gastro ponudu u Bosni i Hercegovini. Pored prezentacije gastro ponude objekata, tu su i razni servisi koji olakšavaju narudžbu hrane, pronalazak osoblja i još mnogo toga.

Portal je namijenjen djelatnicima u ugostiteljstvu, ali i ostatku populacije koja na bilo koji način koristi usluge gastro objekata. Također, želja nam je što kvalitetnije promovirati gastro ponudu, a da bismo to uspjeli u potpunosti potrebna je dobra suradnja s Vama. Zato ovim putem pozivamo vlasnike i menagere gastro objekata, koji to već nisu napravili, da nam se obrate s povjerenjem i postanu dio naše gastro obitelji. Naglašavamo, u tijeku je širenje ponude i na druge gradove i mjesta. Vaše je samo da nas kontaktirate, a sve ostalo prepustite nama!!!

Iako stranica moj-restoran.info ne posluje dugo, danas ipak možemo reći da ostvarujemo postavljeni cilj. Naime, stranica je naišla i još uvijek nailazi na pozitivne kritike, kako kod menagera tako i kod svih gastro ljubitelja kojima je olakšan pronalazak odgovarajućeg objekta. Također je odlično prihvaćen i korišten dostavni servis kojim je olakšan izbor jela koja želite naručiti na svoju kućnu adresu.

Ako još uvijek tragate za mjestom u kojem ćete organizirati poslovni ručak, romantičnu večeru, proslavu rođendana ili pak naručiti dostavu hrane, olakšajte si potragu - moj-restoran.info ima kompletnu ponudu!!!

O ukusima ne raspravljamo, al' zato... informacije serviramo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

www.moj-restoran.info

Kontakt: restoran.info@gmail.com

Mob: + 387 63 145 - 368

Facebook grupa

Sponzorirani članak!

Vezani članci