FOTO  Završio 6. sajam vjenčanja

Vidi originalni članak
Svoje najbolje izdanje brojnim posjetiteljima, koji su pristizali iz cijele BiH pa i iz Hrvatske, pokazali su ovogodišnji izlagači prekrasno uređenim štandovima i bogatom ponudom. Sajam je otvoren prvom modnom revijom a manekenke i manekeni zablistali su pod palicom službene vizažistice Tatjane Ivanković iz Akademije ljepote "Allure" te službenog službenog frizera Emerika Gudelja i ekipe iz frizerskog studia "Stiletto". Emerik i Tatjana su u popodnevnim satima održali i zanimljivu Hair i Make up radionicu dok je cijelu radionicu moderirala mlada voditeljica sa CityTV-a Ana Bavrka. Ovogodišnja cvjetna radionica okupila je brojne domaće i strane cvjećare. Prvi dio radionice održali su stručnjaci iz Smithers Oasis Adria, uz mnogobrojne savjete i zanimljive upute. Drugi dio radionice sa savjetima za bezvremensku eleganciju u stilu vjenčanja pokazao je Marko Pollak iz Pollak cvijeća Zagreb a sve pod pokroviteljstvom Masline iz Mostara.

Novost na sajmu ove godine je i Fotkaona, ekipa iz Zagreba koja je svojom kabinom za fotografiranje posjetiteljima Sajma priredila posebno zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečani završetak prvog dana 6. Sajma vjenčanja bila je humanitarna modna revija, a ove godine sa svrhom prikupljanja sredstava za Majčino selo u Međugorju. Voditelji ovog velikog događaja bili su poznata hrvatska glumica Ornela Vištica, koja je zablistala u unikatnoj vjenčanici Unique Love te Emerik Gudelj, poznati voditelj koji je ovom prigodom nosio odijelo Di Caprio by Varteks. Modnom pistom prošetale su i javne osobe u ulozi manekenki i manekena. Prva se na modnoj pisti pojavila pjevačica Zorica Andrijašević u prekrasnoj vjenčanici salona Bakus Sposa. Nakon nje ulogu manekenke imala je Ivana Marić, zaštitno lice 6. Sajma vjenčanja, prošetavši u bajkovitoj Diamond bride vjenčanici. Osim Emerika za ovu prigodu u odijelo Di Caprio by Varteks bio je odjeven i pjevač Ivo Jurić koji je potom obradovao sve prisutne svojim nastupom, kao i njegove kolegice Zorica i Ivana. Večernje haljine Ivice Skoke iz salona Diamond Bride, maštovite haljine zagrebačke dizajnerice Kristine Burje i dubrovčanke Andree Zvono pobudile su zanimanje djevojaka, a posebno zanimljivo stajale su nekadašnjoj Miss BiH a današnjoj PR menadžerici Konzuma BiH Zvezdani Stojaković i voditeljici Naidi Pekmezović. Za kraj, glumica Ankica Dobrić prošetala je modnom pistom u vjenčanici Bakus Sposa i sa sobom povela nekoliko djevojčica u prekrasnim malim vjenčanicama. Kao i svaka večer glamura i dobre zabave završila je velikim vatrometom pirotehnike Mirnovec.

Najbolje trenutke Sajma zabilježio je službeni fotograf Mate Zemljić iz WAF Studia.

Sve fotografije u GALERIJI

Vezani članci