FOTO  Snimljen modni editorijal kao najava 12. Riječkih stepenica

Vidi originalni članak
... baštine privlači pažnju već desetljećima. Interesantna lokacija industrijske zone s pogledom na Rijeku poslužila je kao modna kulisa snimanja editorijala 12.Riječkih stepenica, koje će se održati 24.kolovoza u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.

Na slikovitim lokacijama oko samog Torpeda, u suradnji sa portalom Extravagant, ispred fotoaparata Ive Znaor našle su se Iris Vujić i Jana Delač predstavljajući modele dizajnerica; Antonele Gregorović/ Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Eni Slosar/Kayra design, riječke obrtnice Senke Mitrović/ Butik Rival te Vesne Pretković/Vesna Sposa. Frizuru potpisuju stilisti Perman Experience, a šminku Paola Peček. Upravo će ovi modeli biti predstavljeni na nadolazećim Riječkim stepenicama kao dio njihove cjelovite kolekcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na modnom događaju posjetitelji će imati priliku vidjeti još i kolekcije Anje Stehlik, Jeordie's, večernje haljine iz salona Vjenčanica Biba, kolekciju dizajnera Trgovačke tekstilne škole Rijeka, Ghetaldusa, La Tramp papirnate torbe sa hrvatskim potpisom. Predstaviti će se i kreatori Udruženja obrtnika iz Rijeke; krojački obrt Stopica, krojački salon Dajana, Cro design studio i krojački obrt Botun. "Riječke stepenice imaju od samog početka za cilj promociju tekstilne industrije i hrvatskog dizajna stoga me raduje ostvarena suradnja sa kreatorima Udruženja obrtnika iz Rijeke", rekla je Ivana Delač, direktorica projekta. "

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a after party biti će održan u Teatro lounge baru.

Vezani članci