FOTO/VIDEO  Xiaomi Mi Max

Vidi originalni članak
Ovaj veliki 6.44-inčni phablet se u prodaji pojavio u više varijanta počevši od verzije sa 3 GB radne memorije sa različitim količinama interne memorije, pa sve do verzije sa 4 GB RAM-a. Unatoč velikom izboru čini se da kompanija Xiaomi u pripremi ima još jednu varijantu Mi Max phableta. Ova bi najnovija varijanta s obzirom na specifikacije sa kojima dolazi trebala biti nešto jeftinija od aktualnih, već predstavljenih verzija ovoga phableta.

Nedavno su se na Internetu pojavili neki screenshot-ovi koji sugeriraju na to da kompanija radi na Mi Max phabletu sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Trenutno je najjeftinija varijanta Mi Max phableta od 3 GB RAM-a i 32 GB memorije koja se u Kini prodaje po cijeni od 230 USD. Iz tog se razloga očekuje da će se varijanta sa 2 GB RAM-a u Kini prodavati po cijeni nešto nižoj od 200 USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se specifikacija tiče očekuje se da će osim količine memorije ostatak biti identičan Mi Max modelu sa 3 GB RAM-a, što bi značilo Qualcomm Snapdragon 650 procesor, kamere od 16 i 5 MP te baterija kapaciteta 4.850 mAh smještena u kućište debljine 7.5 mm.

Vezani članci