U Mostaru se sprema tri tjedna zabave

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U organizaciji Grada Mostara, Mostar rock škole, te kluba 27 uz financijsku podršku Europske unije u Mostaru će se održati brojni programi tijekom devetog mjeseca, a sve pod nazivom 'Open city Mostar'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz ovaj program održat će se koncerti, festivali, radionice, paneli, predstave, konferencije. Planirano je da cjelokupan program traje 22 dana, a održat će se na 10 lokacija. Kroz program će publika vidjeti više od 40 izvođača.

Neki od izvođača su Darko Rundek, Who See, Magnifico, Larry McCray, TBF, Tonči Huljić & madre badessa, Todd Sharpville, Mostar symphony orchestra, Grše, Justin's Johnson, Funk shui, Helem Nejse, Irie FM, Vasil Hadžimanov bend i dr.

U realizaciju su uključeni su i organizatori Mostar Summer Festa, Mostar Blues i Rock Festivala, Street Arts Festivala, Poligona, IDEAA Urban Housea, te Centar za kulturu, Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača, Narodno pozorište, Hrvatsko narodno kazalište, Muzički centar 'Pavarotti', te mnogi drugi partneri i prijatelji.

"U planu su koncerti u gradskom parku Zrinjevac, zatim ispred Muzeja Hamam, na Kantarevcu, u prostoru Muzičkog centra 'Pavarotti', te u OKC-u 'Abrašević'. Na pet lokacija ćemo imati svirke", rekao je koordinator projekta Boris Čović, piše 'Dnevni list'.

"Naša filozofija je da Mostar postane otvoren grad i da vrata ovih događaja budu otvorena za sve. Zato će ulaz na svaki od planiranih događaja biti besplatan. Na taj način želimo počastiti građane i ljeto ispratiti na najljepši način. Hvala i ovom prigodom Europskoj uniji koja je organizator, kao naravno i Gradu", partneru, navodi Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve će početi 1. rujna, a više o svemu bit će poznato narednih dana.

Vezani članci