Natječaj za najbolje literarne radove

Vidi originalni članak

Udruženje Proslavi Oporavak otvorio je prijave na Natječaj za najbolje literarne radove, na temu „Ja biram...“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke Bosne i Hercegovine, implementiraju projekt koji je usmjeren na razvijanje svijesti o zdravim načinima življenja te promoviranju zdravih životnih navika kod mladih.

Jedna od aktivnosti projekta je i organiziranje nagradnog natjecanja u literarnim radovima, kojim nastojimo uključiti što veći broj mladih ljudi u kreativnom izražavanju te  promišljanju o mogućnostima izbora u kontekstu konzumacije droga i nezdravih načina življenja. Natjecanje se završava centralnim događajem na kojem će biti upriličena dodjela nagrada te promovirana knjiga najboljih radova.

Svoj rad uz navedene podatke (ime i prezime, razred i škola koju pohađaš) pošalji na   udruga@proslavi-oporavak.ba ili poštom na adresu Danijela Ozme 11/2, 71 000 Sarajevo, BiH, najkasnije do 15.10.2019. godine.

Odabrani radovi će biti objavljeni u knjizi radova u elektronskoj i tiskanoj formi, a pobjednike očekuju i druge vrijedne nagrade.

Naime, Udruženje od svog osnivanja 2008. godine djeluje na polju oporavka od ovisnosti te prevencije ovisnosti o drogama kod mladih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj je namijenjen osnovnim i srednjim školama sa područja Federacije BiH, a više o trenutnim aktivnostima možete pogledati na stranici www.biramoporavak.com.

 

Vezani članci