Izložba stotinu godina starih fotografija HGPD-a ''Hrvoje''

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... događaj u Aluminijevim prostorijama, bit će otvoren u klubu ''Aluminij'' u utorak, 14. rujna s početkom u 19 sati. Izložba, u zajedničkoj organizaciji HGPD-a ''Hrvoje'' Mostar i Aluminija d.d. Mostar, priređuje se kao dar Mostaru, njegovim građanima i dragim gostima u povodu 120. obljetnice postojanja ovoga plemenitog društva, potom u povodu 20. obljetnice postojanja ugledne klape ''Hrvoje'' Mostar, kako sastavnice toga društva, kao i u povodu nedavnoga izdavanja prve monografije ''Hrvoja'', koju će biti moguće kupiti tijekom svečanosti, po promotivnoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U programu će sudjelovati predsjednica HGPD-a ''Hrvoje'' Mostar Marija Zelenika, povijesničarka umjetnosti Inga Dragoje-Mikulić te novinar Darko Juka kao voditelj programa, dok će večer glazbeno oplemeniti klapa ''Hrvoje'' Mostar.

Ulaz je besplatan, a nazočni će uživati u stotinu i više godina starim fotografijama iz staroga albuma klape ''Hrvoje'', koje pričaju još neispričanu priču o kulturi i uljudbi Mostara i Mostaraca, napose onih okupljenih upravo oko ovoga društva. Izložba ostaje otvorenom i javnosti dostupnom i u danima nakon svečanosti, piše Dnevni list.

Vezani članci