I to je moguće: Zet oženio punicu zbog mirovine

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ova nesvakidašnja pojava otkrivena je nakon što je svekar seksualno napao Radmilu J. iz Vladičinog Hana, koja se udala za njega zbog mirovine.

- Radmila se po dogovoru razvela od muža Dragana i udala za svekra Svetislava zbog njegove visoke devizne mirovine. Međutim, sve se poremetilo kad je suprug Dragan ostao bez posla u "Slogi", pa je morao otići u inozemstvo. Onda se svekar ili muž Svetislav opustio i počeo napadati Radmilu. Pošto se ona opirala, odlučio je dovesti drugu, mlađu zaručnicu i vjenčati se s njom. Sad Radmila i Dragan bitku biju da Svetislava istjeraju iz kuće ili, ako hoće da ostane, da plaća kiriju - otkriva izvor Kurira i dodaje da cijela čaršija o tome bruji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična situacija je bila i sa Verom N. iz okoline Leskovca, koja se vjenčala sa svekrom Vojom G., dobrostojećim umirovljenikom. Kao u prethodnim slučajevima, sve je bilo regularno i po zakonu. Međutim, tu je nastao problem kad je njezin bivši i "pravi" muž našao drugu ženu i sad Voja ne zna što mu je činiti.

S druge strane, Milanka, devizna umirovljenica, da bi pomogla kćeri i njenom mužu, odlučila je da se vjenča sa zetom Nikolom.

Sve teža gospodarska situacija u posljednje vrijeme dovodi do česte pojave sklapanja ovakvih brakova, ali i problema u obiteljima koje su se odlučile na taj korak.

Vezani članci