Facebook joj za prijateljicu predložio muževu drugu ženu!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Facebookova opcija predlaganja ljudi koje možda poznajemo često može biti iznimno korisna i povezati nas sa starim prijateljima, no čini se da putem nje možemo saznati i neka šokantna otkrića o - supružnicima, piše dnevnik.hr.

Tako je Facebook jednoj ženi predložio novu prijateljicu, a kada je otvorila profil te žene šokirala se kada je saznala da je ona udana za - njenog muža! Alan L. O'Neill prvi se puta oženio 2001. godine, a osam godina kasnije odselio se od prve žene, no nisu se razveli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, on je promijenio ime i ponovno se oženio, dok svoju prvu ženu (za koju je, dakle, još bio oženjen), o tome uopće nije obavijestio. Iako nisu živjeli skupa već nekoliko godina, ona sigurno nije očekivala da će se Alan oženiti za drugu bez prethodnog razvoda - nakon što je na Facebooku vidjela sliku na kojoj on reže svadbenu tortu s drugom ženom, odmah je stupila u kontakt s njim, a on joj je potvrdio da je sada u braku s dvije žene!

Zamolio je da to nikome ne govori jer će on to 'brzo srediti', no ona ga je odmah prijavila policiji tako da je O`Neill završio na sudu gdje čeka presudu za bigamiju i može biti osuđen na kaznu zatvora od godinu dana.

Inače, O`Neill je prije nekoliko godina promijenio ime - zvao se Alan Fulk te se čini da mu je bilo jednostavnije promijeniti ime i sve svoje dokumente nego razvesti se od žene.

Tužitelj Mark Lindquist rekao je novinarima AP-a da se O`Neill sada nalazi na slobodi te bi krajem mjeseca trebao saznati presudu nakon koje bi mogao završiti u zatvoru, a sarkastično je dodao da jedina opasnost koja od njega sada prijeti jest da se oženi i treći put.

Vezani članci