Dvogodišnjak ustao iz lijesa, tražio vode, ponovno legao i umro

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kelvin Santos prestao je disati tijekom liječenja upale pluća u bolnici u Belemu, na sjeveru Brazila, piše Daily Mail. Proglašen je mrtvim u 19.40 po lokalnom vremenu u petak, a njegovo je tijelo predano obitelji u plastičnoj vreći. Shrvana obitelj odvela ga je kući i organizirala bdijenje gdje je dječak bio polegnut u otvoreni lijes.

Ali, samo sat vremena prije pogreba, u nedjelju, dječak je sjeo u lijesu i rekao: 'Tata, daj mi vode'. 'Svi su počeli vrištati. Nismo mogli vjerovati našim očima. Tada smo pomislili da se dogodilo čudo i da je naš sin oživio', ispričao je dječakov otac Antonio Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nakon toga je Kelvin ponovno legao. Nismo ga mogli vratiti. Opet je bio mrtav', ispričao je otac. Ipak, u nadi da nisu u pravu, dječaka su ponovno odvezli u bolnicu gdje su liječnici potvrdili njegovu smrt. Otac kaže da mu nisu dali objašnjenje za ono što se dogodilo.

Obitelj je stoga odgodila pogreb na nekoliko sati u nadi da će se dječak opet probuditi. Naposljetku su ga sahranili u popodnevnim satima istoga dana. Otac smatra da su doktori bili nemarni kada su liječili njegova sina. 'Nakon što su ga oživljavali 15 minuta došli su do mene i rekli mi da je mrtav te mi predali njegovo tijelo. Možda ga nisu dobro pregledali. Mrtvi se ljudi ne bude i ne pričaju', zaljučio je Santos.

Vezani članci