Djevojka iz Vojvodine udala se za mladića koji je preminuo prije dvije godine

Vidi originalni članak
Ona se, naime, odjenula u vjenčanicu i održala malu svadbu s lutkom koja je bila mladoženja umjesto njezinog pokojnog dečka Igora. On je zbog problema sa srcem preminuo 2011. u dobi od 29 godina, a Sanja je svadbu održala kao dokaz velike ljubavi prema Igoru, ali i kako bi promovirala knjigu koju je o njihovom odnosu napisala.

"Kako skupiti hrabrost i napraviti vjenčanje bez prisustva voljene osobe? Obući se u bijelo i stati sam pred oltar, bez prisustva matičara? Ta hrabrost se zove ljubav, borba za osobu koja više ne postoji na ovoj zemlji, a ipak se voli do kostiju", ispričala je za Alo! i dodala: "Upoznali smo se na ulici 2009. godine, kada sam ga slučajno zakačila torbom u prolazu. Kao na filmu, tako je sve počelo i kod nas. Trebalo mu je dosta vremena da dopre do mene, jer sam bila povučena i uvijek u nekom svom svijetu. Rekao mi je kasnije da je znao čim me je vidio da sam ja ta o kojoj je maštao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zajedno smo bili skoro dvije godine. Planirali smo čitav život provesti zajedno. Planirali smo zaruke, vjenčanje... Znala sam da je on moj princ, ali ni u najgorim noćnim morama nisam mogla zamisliti da će me tako brzo napustiti", ispričala je ova djevojka koja je još u vrijeme njihova zajedničkog života počela pisati knjigu "Ingvarr" koju je sad njemu posvetila.

Svadba je održana 28. listopada, a na njoj je bilo sve onako kako su oni zamišljali, tvrdi Sanja, unatoč tomu što je umjesto veselja bilo prisutno puno tuge: "Bilo je jako dirljivo. Moja obitelj je bila obučena u crno. Sve sam tradicije ispoštovala, osim bacanja buketa, jer nisam željela nikome proslijediti svoju nesreću u ruke. Čitavu večer svirala je gitara".

Ipak, na lažnom vjenčanju nisu se pojavili Igorovi roditelji: "Nisu mogli u tome sudjelovati, previše je bilo bolno za njih, poštujem to. Ni moj otac nije mogao sudjelovati, bolno je bilo i za njega".

Vezani članci