Budite dio velike ekološke akcije - Let's Do It – milion sadnica za jedan dan“

Vidi originalni članak

Ovom akcijom želi se ukazati na važnost šuma i sve njihove opće koristi za čovjeka. Osim toga želi se podići glas za ljepšu, čišću i bolju Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom ove akcije „Let´s Do It- milion sadnica za jedan dan" Šumsko gospodarsko društvo Javno poduzeće „Šume Hercegovačko-nertvanske" d.o.o. Mostar osiguralo je sadni materijal i stručnu pomoć pri izboru lokacija i sadnog materijala, koji će se rasporediti na osam općina, i to: Čapljina, Čitluk, Jablanica, Mostar, Neum, Prozor-Rama, Ravno i Stolac. Akciji su se odazvala sljedeća udruženja i udruge: Udruga „Agata" Čapljina, Ivan Stojić - Čitluk, Međunarodni centar za djecu i omladinu „Fortis" Jablanica, „Egea" Mostar, Ekoudruga „Izvor" Prozor-Rama, OŠ Ravno, „Ecotour" Stolac, Lovačka društva, Udruženja pčelara, Osnovne i srednje škole, studenti i ostali građani koji podržavaju ovu akciju.
Tog dana će novinski članci biti ispunjeni ne sumornom svakodnevnicom već volonterstvom i zajedništvom. Budite i Vi dio ove velike volonterske akcije.

Vezani članci