5 mitova o braku koji su apsolutno netočni!

Vidi originalni članak

Ljubav znači kako nikada ne morate reći 'Žao mi je'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totalna laž, jer upravo riječ 'Oprosti' morate često ponavljati. Svađe će se događati, a kada do njih dođe zdravlje svoje veze pokazati ćete razumijevanjem i isprikom. Važno je priznati krivicu i za nju se ispričati.

Ljubav znači kako sve radite zajedno.

Naravno da osoba s kojom stupite u rak treba biti vaš najbolji prijatelj, ali to ne znači kako ne trebate vrijeme za sebe. Iz svog ćete vremena (sa svojim prijateljima i sa svojim hobijima) naučiti drugačije stvari i više cijeniti one zajedničke sa supružnikom.

Djeca su na prvom mjestu!

Naravno da djeca trebaju biti prioritet, ali vaš odnos sa supružnikom zaslužuje isto mjesto. Pronađite podjednako energije za oboje: djecu i brak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morate voditi ljubav dva puta tjedno!

Zdrav seksualni život je važan za vaš brak. Nemojte se opterećivati statistikama, jer svatko od nas je drugačiji i vi sami trebate pronaći svoj najbolji broj u krevetu.

Nikada ne idi u krevet ljut/a!

Spavanje na kauču je grozno, ali ponekada je upravo prostor nakon svađe ono što vam je potrebno. Ukoliko se radi o jednoj noći, to nije toliki problem. Razbistrit ćete misli i lakše riješiti nesuglasice ujutro - čiste glave. Sutra je novi dan. Dugoročno spavanje odvojeno nikako nije dobro za brak.

Izvor: cafe.hr

Vezani članci