Uhvaćene tri osobe na graničnim prijelazima

Vidi originalni članak
Na Graničnom prijelazu Gradiška jučer je uhićen državljanin BiH čiji su inicijali V.E. /27/, nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Općinski sud Mostar raspisao tjeralicu zbog teške krađe. Ovo lice kontrolirano je prilikom ulaska u BiH u vozilu francuskih registarskih oznaka i jutros je predano službenicima Sudske policije Posavskog kantona.

Pripadnici Granične policije BiH uhitili su sinoć na zračnoj luci Sarajevo državljanina BiH čiji su inicijali R.A. /35/, koga Općinski sud Visoko potražuje zbog sljedećih kaznenih djela: nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i otuđenje tuđe stvari. R.A. je uhićen tijekom granične kontrole putnika na letu iz Ljubljane i danas će biti predan nadležnom sudu na dalje postupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik uhitili su 26. kolovoza na prijelazu Šepak državljanina Srbije čiji su inicijali K.B. /22/ koga potražuje Interpol Visbaden zbog oružane pljačke.

Osoba je kontrolirana na ulazu u BiH u autobusu koji se kreće na relaciji Niš - Banjaluka i predano je službenicima policije Suda BiH na dalje postupanje.

Izvor: Srna

Vezani članci