FOTO  Mostar: Milanović u posjetio Sveučilišnu kliničku bolnicu i Sveučilište

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon sastanka Kvesić je kazao kako je s Milanovićem razgovarao o načinu funkcioniranja Bolnice, o suradnji s hrvatskim bolnicama kao te o problemima s kojima se zaposlenici bolnice susreću u svakodnevnom radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sastanku sam predložio kako bi bilo dobro da se pomoć Vlade Republike Hrvatske od oko 20 milijuna kuna ne raspačava, već da se novac usmjeri u jedan kapitalni projekt, a to je obnova Odjela pedijatrije ove bolnice. Milanović je kazao kako će o tome razgovarati s resornim ministrom u Vlade RH", kazao je Kvesić.

"Danas smo razgovarali o nastavku suradnje Medicinskog fakulteta u Mostaru i Republike Hrvatske te o kadrovskom osamostaljenju našeg fakulteta, u čemu nam je pomoć svakako potrebna", kazala je u izjavi za medije dekanica Ostojić.

U poslijepodnevnim satima drugog dana svog prvog službenog posjeta Bosni i Hercegovini, hrvatski premijer Zoran Milanović posjetio je i mostarsko Sveučilište. Milanović se u amfiteatru Filozofskog fakulteta sastao sa profesorima i studentima te održao prigodno predavanje na temu 'Republika Hrvatska pred ulaskom u Europsku uniju'.

Oko 17 sati Milanović je u zgradi konzulata RH u Mostaru započeo sastanka s čelnicima HNS-a dr.Božom Ljubićem, predsjednikom HDZ-a 1990 i dr.Draganom Čovićem, predsjednikom HDZ-a BiH.

Vezani članci