GO HDZ 1990: Nek se Dnevni list pobrine za mentalno zdravlje svojih pokrovitelja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U priopćenju stoji:

- Ovim putem GO Mostar HDZ1990 od srca zahvaljuje malotiražnom marketinškom katalogu, Dnevnom listu, na brizi za zdravlje HDZ-a 1990.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da redakcija ovog kataloga gotovo svakodnevno izražava svoju zabrinutost za naše zdravlje, osjećamo ljudsku i moralnu potrebu javno odgovoriti da smo dobro i zdravo. Naime, redakcija i direkcija ovog lista se zabrinu o našem zdravlju i člankom na dvije stranice se upita „Hoćemo li uspjeti dočekati lokalne izbore?". Vjerojatno su posumnjali u stabilnost našega zdravstvenog stanja, budući da sve moralne vertikale suvremenog društva zakupljuju prostor u ovom katalogu, a mi za to ne osjećamo potrebu.

U poznatom dobronamjernom stilu, oni nama dadoše dijagnozu, i ne samo to, objaviše cijelu anamnezu „bolesti", spominjući i prisjećajući se svih peripetija kroz koje je prošla ova stranka. Takva su vremena, pretpostavljamo, oni bi sve to smetnuli s uma i jednostavno zaboravili, ali za dobru paru.

Koliko su vješti u plaćenom zaboravu, pokazuje činjenica da se ne sjećaju silnog broja optužnica pripremljenih protiv svoga najvećeg pokrovitelja HSP-a BiH, afere reket svoga drugog po redu pokrovitelja SDP-a; jednako kao što se ne sjećaju djelatnika njihovih najdražih pokrovitelja Lijanovića, koji pomišljaju i na suicid, budući da po nekoliko mjeseci ne primaju plaće, dok njihovi poslodavci smišljaju kako preko poreskih malverzacija i preko javnih fondova oštetiti državu. Ne sjećaju se oni i dosta toga što radi HDZ BiH, ali ne smije to nitko javno reći, može biti kako ovi gore za zaborav daju više.

Inače, u potpunosti razumijemo i sa one stručne strane potrebu za brigom o našem zdravlju, s obzirom da je direktor ovog kataloga gospodin Vlatko Sprčić alias Menix na daleko poznat po svojoj stručnosti, a ponajbolje ga po tome poznaju i hvale djelatnici Hercegovačke TV.

Ovdje njemu i sličnima poručujemo da HDZ 1990 ima više nego dovoljno snage othrvati se svemu što se našlo i što će se naći na našem putu. Novinari mogu slobodno nastaviti pisati o našim problemima, međutim, puno kvalitetnije i oštrije od ikoga to mi sami radimo, što javno, što na stranačkim tijelima, čime smo dokazali da smo najdemokratskija stranka u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontinuirano radimo na reformiranju stranke i s tim u vezi nam je više nego drago kad nas napuste pojedinci, a osobito „moralne veličine" i borci za nacionalni interes spomenuti u članku. Ukoliko ima još takvih „veličina" u našim redovima, pozivamo ih da slobodno slijede njihov primjer. Tako će HDZ 1990 ne samo dočekati lokalne izbore, nego i pobijediti na njima. Koristimo prigodu poručiti redakciji i direkciji ove medijske kuće da se pobrinu malo o zdravlju svojih pokrovitelja, s naglaskom na mentalno zdravlje, ukoliko oni žele dočekati lokalne izbore, stoji na kraju priopćenja GO HDZ 1990.

Vezani članci