BLIC TVRDI Vučić daje ostavku, raspisuje izbore i kandidira se za drugu funkciju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Srbije Aleksandar Vučić podnijet će ostavku, sazvati nove izbore i kandidirati se za premijera, tvrdi srpski list Blic, koji se poziva na neslužbene izvore iz vrha Vučićeve Srpske napredne stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu kako njihovo saznanje dolazi nakon oštrog govora lidera stranke i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na sjednici vrha SNS-a te da bi se izbori mogli održati u rujnu. 

"Bolje je da odemo u oporbu nego da nam stranački i privatni interesi vode državu. Spreman sam da ići na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucjenama", poručio je navodno Vučić na toj sjednici. 

Do usijanja političke situacije u Srbiji došlo je tijekom nedavne sjednice parlamenta Srbije o stanju s Kosovom. Vučić je navodno stranačkim kolegama rekao da je SNS bio usamljen u obrani državnih interesa te tvrdio da je uz sebe imao narod, prenosi Index.

Vučić je, prema pisanju Blica, također rekao da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi se bogatili na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad se god trebalo boriti za državu i narod, prvi su okretali leđa", a obraćanje je završio riječima: "Pobijedit će Srbija."

Vezani članci