ANKETA KAŽE OVAKO 51 posto anketiranih za Slavena Raguža

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

51 posto ispitanika ankete “Za koga biste glasovali između navedenih nositelja listi XI izborne jedinice kazalo je da bi svoj glas dalo Mostu nezavisnih lista – Slavenu Ragužu, 22 posto bi glasovalo za HDZ-ovu Zdravku Bušić, dok bi 27 posto podržalo Željka Glasnovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

xi izbrona

Sudeći po ovoj anketi, koja je unijela popriličan nemir u neke stranačke centrale, HDZ će izgubiti još jednog saborskog zastupnika i predsjednik Hrvatskih republikanaca Slaven Raguž prolazi u Sabor.

Međutim, ako se uzme u obzir da je biračka baza Slavena Raguža mlađa i sklonija odgovaranju na ankete, a biračka baza HDZ-a naviknutija otići pa konkretno glasovati, neizvjesno je što će se dogoditi u nedjelju. Nositelj Mostove liste podršku očito ima, no upitno je hoće li je i inkasirati.

Podsjetimo, prošli mandate u Saboru RH su proveli Željko Raguž, Božo Ljubić(HDZ) i general Glasnović, koji se jedini od navedene trojke opet natječe za mandat. Sudeći po anketi, određenu podršku još ima.

Lista HDZ-a, komentiraju mnogi, mogla je imati i kojeg Mostarca i nije baš impresionirala. Što će u konačnici biti znati ćemo u nedjelju.

Vezani članci